← terug naar nieuwsoverzicht

WITh accountants in non-profit vestigt zich in aantrekkelijk Amersfoort

‘De centrale ligging en de bereikbaarheid zijn onbetwist de belangrijkste pluspunten van Amersfoort. Meerdere snel- en spoorwegen komen hier samen.’ Zo schrijft Amersfoort Business op haar website. Dat blijkt ook wel want sinds januari heeft WITh accountants ook in Amersfoort een vestiging geopend. Met de nieuwe vestiging wordt WITh nog beter bereikbaar voor haar klanten en haar medewerkers.

WITh accountants is een gespecialiseerd en groeiend accountantskantoor dat zich uitsluitend richt op non-profit organisaties, met name de goede doelenorganisaties. Hierdoor heeft zij een unieke positie in de markt. Steeds meer non-profit organisaties weten haar te vinden. Het werkgebied strekt zich uit van Amersfoort, de driehoek Utrecht, Arnhem en Zwolle tot en met de Randstad.

Drs. Jan Snoei RA, vestigingsleider Amersfoort: ‘De betrokken accountants van WITh zetten zich met een hoge maatschappelijke en intrinsieke motivatie in voor de non-profit organisaties en het daarbij behorende maatschappelijk verkeer.’

Naast de vestiging in Amersfoort is WITh ook gevestigd in Sliedrecht en heeft zij flexibele locaties ter beschikking in Alphen aan den Rijn, Gouda en Ridderkerk.

Maak kennis met de nieuwe vestiging in Amersfoort aan de Maanlander 14.

Heeft u vragen naar aanleiding van dit bericht dan kunt u contact opnemen met Drs. Jan Snoei RA, vestigingsleider WITh Amersfoort.

18 januari 2018

 

Toestemming voor het gebruik van cookies

Met 'Bekijk details' kun je aangeven welke cookies we wel en niet mogen gebruiken en sla je voorkeuren op.

Privacyverklaring | Sluiten
Bekijk details
Top