Team

Ons team zet alle ervaring en expertise met passie en liefde voor uw organisatie in. Ontmoet hieronder een aantal van onze medewerkers. Kom jij ons team versterken? Kijk dan snel bij onze vacatures!

Pieter Alblas

Directeur

Pieter Alblas

‘Bekijk het eerst eens van een afstand'

De impact van een maatschappelijke organisatie is wat Pieter interesseert. Daarom is hij met passie als directeur betrokken bij WITh accountants. Bij het controleren van de jaarrekening ziet hij elk risico als een uitdaging. ‘’Denk in oplossingen!’’

0172-750175

Jan Snoei

Directeur

Jan Snoei

‘Vertrouwen is goed, maar controle ook’

Als opdrachtverantwoordelijk accountant ben ik het aanspreekpunt voor het bestuur, de directie en het management van goede doelenorganisaties.

Het is een mooie invulling van mijn functie om een handtekening te zetten onder een controleverklaring bij de jaarrekening van een goed doel, en vanuit die rol ook natuurlijke adviezen te verstrekken. Op deze manier wordt zekerheid gegeven dat de cijfers een getrouw beeld geven. Voor donateurs van goede doelen is het belangrijk om te weten dat het geld door goede doelenorganisaties goed wordt besteed en dat de accountant dit bevestigt.

De publieke taak als accountant spreekt mij aan en vooral ook om die te uiten bij organisaties die werken met publiek geld. Daarnaast ben ik ook actief als raadslid in de gemeenteraad van Veenendaal.
0172-750175

Pieter van der Kwaak

Directeur

Pieter van der Kwaak

'De uitkomst van delen is vermenigvuldigen'

Al vanaf het begin van mijn carrière heb ik een hart voor goede doelen organisaties en de mensen die daarin werken. Mensen die vanuit bevlogenheid bezig zijn met hun werk en er het beste van willen maken.

De branche van ideële organisaties had behoefte aan een accountant die zich in deze branche specialiseert. In samenwerking met Bram Baak is WITh ontstaan. Bundeling van kennis helpt om het governance model zoals dat in de branche geldt, naar een beter en meer gebalanceerd niveau te helpen.
0172-750175

Jan Geert Schouwstra

Registeraccountant

Jan Geert Schouwstra

‘Genieten is durven doen!’
We leven in een wereld waar grote verschillen zijn tussen rijk en arm, gezond en niet gezond, gelovig en nog zoekend. We leven ook in een wereld waar veel bewogenheid is voor anderen: ver weg of dichtbij. Bewogenheid door het sponsoren van en geven van giften aan goede doelen, het werken voor maatschappelijke instellingen, vrijwilligerswerk. Allemaal gericht op het verbeteren van de leefomgeving of situatie van onze naaste medemens.
Er zijn veel instellingen en stichtingen die hiervoor zijn opgericht. Zij hebben hun eigen aandachtspunten waar adequaat op moet worden ingespeeld. Denk hierbij aan governance, volledigheid opbrengsten, verantwoording van de uitgaven, continuïteit, voldoen aan standaarden (CBF, ISO, CHS, ANBI), fiscale zaken.
Voor mij herkenbaar omdat ik zelf heb mogen werken voor instellingen die maatschappelijk betrokken zijn (hulpverleningsorganisaties, geloofsgemeenschap).
WITh Accountants is voor mij een bevlogen organisatie die deze instellingen helpt en kan helpen en adequaat en snel handelt. WITh spreekt de taal van de klant. Als registeraccountant maak ik deel uit van WITh.
Hierdoor kan ik genieten van de inzet van mensen om doelen te bereiken en hun hart te volgen. Doen waarin je goed bent, ook of juist voor je medemens!
0172-750175

Berrie Tromp

Controleleider

Berrie Tromp

‘Wees niet op jezelf gericht, maar op de ander

Door mijn christelijke levensovertuiging zet ik mij graag voor de naaste in. Dat doe ik zo praktisch mogelijk, bijvoorbeeld door het leiden van een Bijbelkring. Als christen en accountant wil ik écht van meerwaarde zijn. Bij WITh kan dit, we voegen echt waarde toe voor onze klanten en goede doelen.

Als Controleleider laat ik mij graag uitdagen door ingewikkelde casussen en door studenten in mijn rol als scriptiebegeleider op de Nyenrode Business Universiteit. Naast mijn werk ben ik regelmatig te vinden op de tennisbaan of het voetbalveld voor een gezonde dosis ontspanning.
0172-750175

Jeroen van Schaik

Controleleider

Jeroen van Schaik

‘Niet het vele is goed, maar het goede is veel!’

Als Controleleider houd ik mij bezig met de aansturing van controleteams, het opstellen van risicoanalyses ten behoeve van de jaarrekeningcontroles, het plannen van controlewerkzaamheden en de uitvoering van complexere controlewerkzaamheden. WITh is een dienstverlenende organisatie met veel branchekennis en een goede sfeer en onderlinge betrokkenheid.

Het verhaal achter de cijfers van organisaties, waarvoor mensen zich inzetten, dat boeit mij. Dit uit zich onder meer in de betrokkenheid bij de mensen om mij heen en door de uitvoering van mijn taak als ouderling-kerkrentmeester.

0172-750175

Henriëtte Bronkhorst-Barten

Assistent-accountant

Henriëtte Barten

Het leven is te veelzijdig is om samen te vatten in één zinnetje.

Als Assistent Accountant ondersteun ik onze klanten bij het samenstellen, controleren of analyseren van hun jaarrekeningen. Bij WITh bedienen we precies die klanten waar mijn hart ligt: de goede doelen.

Ik ben erg blij met de goede collega’s, de prima onderlinge sfeer en de ruimte die er is om, naast hard werken, ook plezier te hebben met elkaar. Bovendien vind ik dit werk erg afwisselend.

In mijn vrije tijd ben ik vrijwilliger bij de Concertvrienden van het Concertgebouw en het Koninklijk Concertgebouworkest. Daarnaast ben ik lid van het Nijmeegs Studentenorkest; ik speel dwarsfluit. Bij dit orkest ben ik penningmeester geweest.
0172-750175

Maarten Stuij

Junior Controleleider

Maarten Stuij

‘Ik vind het mooi om vanuit mijn (Bijbelse) levensovertuiging anderen te helpen en op basis van goed rentmeesterschap financiën te controleren’

Onze klanten hebben een belangrijke functie in de maatschappij, zij doen hun werk niet voor het eigen gewin. Dat maakt het werken bij WITh mooi. Als Junior Controleleider ondersteun ik onze klanten bij het samenstellen, controleren of analyseren van hun jaarrekeningen.

Ik sta graag klaar voor mensen die hulp nodig hebben, met daden of met geld. Ik ben actief in de kerk, bijvoorbeeld bij evangelisatieprojecten in mijn woonplaats. Als mensen vragen hebben rondom financiën, sta ik altijd voor ze klaar.
0172-750175

Marleen de Bruijne

Zelfstandig register-accountant

Marleen de Bruijne

WITh richt zich specifiek op de non-profit organisaties, ook de kleinere organisaties nemen ze serieus, dat vind ik erg mooi. Als zelfstandig Registeraccountant werk ik voor een groot aantal klanten en adviseer en ondersteun ik hen bij de jaarrekeningen.

Ik loop warm voor het jongerenwerk in onze kerk; ik zorg graag dat jongeren hun verhaal kwijt kunnen als dat niet bij hun ouders lukt. Daarnaast ben ik als bestuurslid betrokken bij een aantal stichtingen.

0172-750175

Paul Maassen van den Brink

Assistent-accountant

Paul Maassen van den Brink

‘Ik werk om te leven en leef niet om te werken’

We bieden onze klanten écht meerwaarde door ze te ondersteunen met het verantwoording afleggen aan hun stakeholders én door ze op de hoogte te houden van actuele wet- en regelgeving. Het klantencontant bij WITh is heel bijzonder omdat we vaak werken met mensen die hun werk vrijwillig doen. Dat is erg inspirerend.

Als Assistent Accountant ondersteun ik onze klanten bij het samenstellen, controleren of analyseren van hun jaarrekeningen. Ik blijf graag op de hoogte van ontwikkelingen in de maatschappij en vind het erg belangrijk om mij voor goede doelen in te zetten.

0172-750175

Kayla Louwes

Beginnend Assistent Accountant

Kayla Louwes

‘Ook als je niet weet waar je heen gaat, ben je al onderweg’

Als beginnend Assistent Accountant ben ik betrokken bij het samenstellen, controleren of analyseren van de jaarrekening.

Ik vind het mooi als mensen iets voor een ander doen zonder dat ze hier zelf direct belang bij hebben.

Het werken met mensen die iets vanuit passie of geloofsovertuiging doen inspireert mij. Ik ben blij dat we bij WITh op onze eigen manier onze bijdrage kunnen leveren aan goede doelen. Verder vind ik het belangrijk om mijzelf zoveel mogelijk te kunnen ontwikkelen, bij WITh is hier ruimte voor. Dat is één van de redenen dat ik bij WITh ben komen werken.

0172-750175

Toestemming voor het gebruik van cookies

Met 'Bekijk details' kun je aangeven welke cookies we wel en niet mogen gebruiken en sla je voorkeuren op.

Privacyverklaring | Sluiten
Bekijk details
Top